SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS KLÍMA TISZTÍTÁSRA, TÖLTÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Panaszt tett egy idős férfi, mert túl nagy port kavart a mentőautó, amivel életveszélyben lévő gyermekhez siettek

Panaszt tett egy idős férfi, mert túl nagy port kavart a mentőautó, amivel életveszélyben lévő gyermekhez siettek

2020-07-13 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Egy tízéves kisfiú segítségére siettek azok az életmentők, akiket bepanaszolt egy idős férfi, mert felverték a port a villamosmegállóban.

Egy villamosra váró 60 év körüli férfi azért tett panaszt az életmentőkre a múlt héten, mert felverték a port egy Margit körúti megállóban. A mentők kivizsgálták az “ügyet” , és kiderült, hogy a jelzett időpontban valóban a dugóban araszolva kapott riasztást az egyik fővárosi eset kocsi, ami egy 10 éves gyermek segítségére indulva hajtott a sínekre -olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Az OMSZ elnézést kért az okozott kellemetlenségért, és hozzátették: az életmentők, perceken belül helyszínre értek, és tankönyvi emelt szintű ellátást nyújtottak. Ennek köszönhetően végül stabil állapotban szállíthatták kórházba kritikus helyzetben talált kisfiút.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A poszt szerint a vizsgálat során megállapították, hogy az esethez vonuló egység jól megválasztott sebességgel érkezett, és biztonságosan haladt át a megállón. A rutinos mentőtechnikus ráadásul a váltakozó hangmagasságú sziréna mellett, kürtszóval is igyekezett felhívni a figyelmet az érkező mentőautóra, a várakozók pedig több hátráló lépéssel jelezték, hogy segítik a mentő közlekedését.

“A vizsgálat megállapította továbbá hogy az egység mindenre kiterjedő körültekintése, a biztonságos sebesség és a legnagyobb jószándék nincs arányban a felvert por mennyiségével, ezért az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk” – tették hozzá.

A mentőegység egyébként perceken belül helyszínre ért, a gyors ellátásnak köszönhetően pedig stabil állapotban szállíthatták kórházba a kritikus helyzetben talált ifjú sérültjüket.

 

Forrás:Országos Mentőszolgálat


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-08-26 Facebook

Még a héten eldől az ideiglenes kerékpársávok sorsa

Még a héten döntenek az ideiglenes kerékpársávok sorsáról a Fővárosi Önkormányzatnál -...

Nézettségünk: 2020. 2. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:

Társ-oldalaink