Hirdetés
Gondolkodtató
Óvónőre támadt ököllel egy férfi a Szilágyi Erzsébet fasoron, mert túl lassan haladt autójával
Óvónőre támadt ököllel egy férfi a Szilágyi Erzsébet fasoron, mert túl lassan haladt autójával
Hirdetés

Brutális módon, ököllel vert meg egy nőt egy BMW dühös sofőrje a II. kerületben, hétfőn fényes nappal, mert a sofőr szerint az asszony túl lassan halad autójával.

Riportot adott lapunknak Varga Maya, az eset áldozata, akit egy dühös férfi azért bántalmazott még hétfőn, mert a sofőr megítélése szerint a hölgy lassan közlekedett autójával és feltartotta őt. Igaz, hogy nem mentem gyorsan,  de nem tartottam fel a forgalmat (kivéve őt) szándékos tötyörgéssel, ismerem az útvonalat sűrűn járok arra – mondta a hölgy.

Az eset a Szilágyi Erzsébet fasorról a Városmajor utca felé vezető sávban történt március 22-én 15:15 perckor.

A külföldi rendszámú, indigókék BMW X5-ös autóban ülő férfi először csak tolni kezdte autójával az asszonyt, majd amikor a piros lámpához értek dühösen ki is szállt és szitkozódva Maya felé vette az irányt.

Káromkodva, üvöltve jött felém, én pedig  az autóból kiszállva szinte ösztönösen kérdeztem, hogy most meg akar ütni? Ám válasz helyett rám lökte az ajtót és ököllel megütötte az arcomat” – nyilatkozta lapunknak a sértett.

Ösztönösen próbáltam közben védeni magam és a férfi felé rúgtam, de őt nem érdekelte, az ütés után dühösen visszament az autójához és elviharzott. A BMW-ben a sofőrön kívül utazott még egy hölgy is, aki az egész esetet nevetve nézte végig, majd miután a dühös férfi visszaült mellé, többször bemutatott a jobb egyből a sérült asszonynak.

A lámpánál többen is álltak rajtunk kívül, de senki nem jött oda segíteni, sem az eset közben sem pedig a tettlegességig fajult eset után – meséli  lapunknak Maya.

 

Az ütés olyan erejű volt, hogy a hölgynek felrepedt a szemöldöke, valamint még így több nap elteltével sem tudja mozgatni rendesen az állkapcsát.

Az eset után azonnal értesítette a rendőrséget, akik a mentősökkel együtt hamar a helyszínre értek. A kórházban elvégeztek egy rakat vizsgálatot és megállapították sérülései – szerencsére –  nyolc napon belül gyógyulónak számítanak.

Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt.

Az esetet rögzítették a környék térfigyelő kamerái, ám sajnos a pontos rendszám egyiken sem látható. Bízunk a közösség erejében, hátha valaki járt abban az időben az említett helyszínen.

Amennyiben bárkinek lenne használható felvétele, vagy információja az esettel kapcsolatban, kérjük hogy jelentkezzen, vagy jelezze a rendőrség felé.

A támadó egy indigókék BMW X5-tel volt, az áldozat pedig egy fekete Toyota Aurist vezetett. Az eset március 22-én történt a  Szilágyi Erzsébet fasorról a Városmajor utca felé vezető sávban a piros lámpánál.

A támadó személyleírása:

  • 50-55 év körüli férfi
  • kb 185 cm magas, vékony testalkatú
  • félhosszù, barnás-őszülő hullámos haj

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája