Hirdetés

Hírek
Öngyilkos autós miatt halt meg egy kisbusz sofőrje Szolnoknál
Öngyilkos autós miatt halt meg egy kisbusz sofőrje Szolnoknál
Hirdetés

Szándékosan hajtott egy szembejövő kisbuszba július 19-én, a 4-es főúton egy autós, írja a Zsaru magazin. A balesetben a vétkes és a vétlen sofőr is szörnyethalt.

A lap információi szerint a rendőrök éppen tanúkat kerestek, amikor a baleset helyszínén megállt egy nő, akiről kiderült, hogy a vétkes sofőr barátnője. Mint mondta, párja egy háromgyerekes apuka volt, akivel a férfi válása után ismerkedett meg, de a kapcsolatuk alatt sokat veszekedtek. A baleset reggelén egészen a szakításig jutottak, de a nő szerint korábban ilyenkor mindig ki is békültek.

A férfi ezúttal viszont több olyan üzenetet is küldött barátnőjének, amiben arról írt, hogy nagy sebességgel belerohan egy kamionba, és

ez lesz élete utolsó, hatalmas csattanása.”

A nyomozás szerint a férfi végül az autójával néhány perccel este 8 óra előtt, a 103-as kilométernél nem egy kamionba, hanem egy szembejövő kisbuszba hajtott bele fékezés nélkül, vagyis nem baleset, hanem emberölés történt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, itt találhat segítséget.

 

Forrás: https://zoom.hu/2017/07/26/ongyilkos-autos-miatt-halt-meg-egy-kisbusz-soforje-szolnoknal

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés