TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Olyan elképesztő autót fotóztunk, ami láttán kapkodni fogja a levegőt

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A hagyományos autóépítési normákkal teljesen szembemegy ez a Mobile World Congressen (MWC) felbukkant különleges járgány.

A barcelonai MWC szakkiállítás okostelefonoktól rogyadozó standjait járva a Vodafone háza táján egy igazi négykerekű különlegességbe botlottunk. Az IED által kifejlesztett Shiwát az origami ihlette, formatervében lényegében nulla konvencionális megoldással találkozhatunk. A 4,7 méter hosszú prototípus a valóságban sokkal hosszabbnak látszódik, és nem mehetünk el szó nélkül a kivételesen hosszú, 3,66 méteres tengelytáv mellett sem.

© László Ferenc
© László Ferenc

A 2 méter széles koncepcióautó négykerékhajtással rendelkezik, az erőt azonban könnyen kikövetkeztethető módon nem valamilyen belsőégésű erőforrás biztosítja. A négy darab kefe nélküli elektromotor által mozgatott jármű felismeri a benne helyet foglaló személyeket, és mindent az ő maximális kényelmüknek megfelelően állít be.

© László Ferenc
© László Ferenc
© László Ferenc

Az egyedi OZ Racing felniken és vékony négyévszakos virsligumikon guruló Shiwa természetesen önvezető funkcióval is fel van vértezve, elején pedig OLED 3D fényszórókat fedezhetünk fel. Az autó jelen formájában természetesen nem vásárolható meg, de felvázolja, hogy körülbelül milyen járművek közlekednek majd útjainkon néhány évtizeden belül.

© László Ferenc
© László Ferenc

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?