TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Olcsóbb lehet a parkolás – újítás jön Magyarországon

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Egy alkalmazás segítségével mostantól sms költség nélkül is lehet parkolni vagy autópálya matricát venni az egész ország területén. Ennek a szolgáltatásnak egyelőre a Vodafone ügyfelek örülhetnek.

A Vodafone egy olyan applikációt mutatott be, amely a parkolás és autópálya-matrica vásárlásokat mobilinternet segítségével bonyolítja le, így az ügyfeleknek nem kell külön sms-díjat fizetniük – derül ki a szolgáltató közleményéből.

Új cég jelent meg a fővárosi parkolásban

Így fognak kerékbilicselni Budapesten

Az Easy Rider elnevezésű alkalmazás GPS segítségével felismeri a különböző parkoló zónákat, így elkerülhető az is, hogy percekig kelljen keresgélnünk a legközelebbi automatát a telefonszámért. A térképre, majd az “ide parkolok” gombra kattintva megmutatja a zónához tartozó információkat, a zóna számát, azt, hogy meddig díjköteles a parkolás, sőt, a parkolási díjat is ellenőrizhetjük.

Az Easy Rider tárolja a jármű adatait, így a parkolás elindításakor még a rendszámot sem kell bepötyögni, így a rendszám elgépeléséből fakadó hibázási lehetőség is elkerülhető. (Ahogy vélhetően az a probléma is kiküszöbölhető, hogy rossz kerületnek fizessük meg a parkolási díjat – a szerk.)

Ahogyan az a mobilparkolásnál megszokott, kényelmi díjat felszámol ugyan a rendszer, ugyanakkor annyi időre fizetjük ki a parkolást, amennyit valóban ott töltünk, így nem kell jóval hosszabb időre váltani parkolójegyet, mint amennyire végül szükségünk lesz.

Autópálya-matricát is lehet így venni

Az applikáció segítségével a heti, havi vagy a megyei autópálya-matricákat is meg lehet vásárolni. Az alkalmazás korlátlan számú járművet kezel, sőt, tárolja a korábban rögzített járművek adatait és vásárlásokat is.

A Vodafone Easy Rider alkalmazása egy évre – vagy száz parkolás erejéig – visszamenőlegesen tárolja a parkolásokat és megjeleníti az érvényes autópálya matricákat, így szükség esetén minden információ könnyedén visszakereshető a segítségével.

Az alkalmazást az egész országban lehet használni, használatához mobil adatkapcsolatra van szükség, a parkolások vagy autópálya matricák költsége a mobilszámla terhére rendezhető, feltöltőkártya esetén pedig az egyenlegből vonják le a vásárlás összegét. Amennyiben az alkalmazást kikapcsoltuk vagy elfogyott az adatforgalmi keret, a rendszer jelzést küld, és átválthatunk sms módra is.

Forrás: http://www.napi.hu/tech/olcsobb_lehet_a_parkolas_ujitas_jon_magyarorszagon.631467.html
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás Live Videós tesztelés, bemutatás

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

Vélemény, hozzászólás?