Oké, hogy tele a töke az építkezéssel, de nála nagyobb tahó nem lesz a hónapban

Oké, hogy tele a töke az építkezéssel, de nála nagyobb tahó nem lesz a hónapban

2019-06-08 Facebook
Hirdetés

Van baj a videón.

Hirdetés

Olvasónk sorai:

“Nem az az ember vagyok, aki “felnyomkodja” az embereket, de a mai produktum kritikán alulira sikerült egy szánalomra se méltó trágya sofőrnek!

A történet:
Közlekedek 2019.06.07-én 19.30 óra körül a 4-es számú főúton, ahol a Gyömrő-Üllő kereszteződésnél egy körforgalmat csináltak. A körforgalom még nem 100%-os, mivel folynak még a munkálatok és emiatt, a 4-es úton 500 méterre már tábla figyelmeztet, hogy az útszakasz beszűkül és szembe forgalomra számítsunk.

Jóval előtte már egy sávra van behúzva a forgalom, ezzel felkészítve az autósokat az építkezésre és egyéb forgalmi akadályokra!

Ezeket a forgalmi figyelmeztetéseket leszarva (bocs a durva szavak miatt), egy szánalmas fél-hülye, a forgalomban résztvevő szabályosan közlekedőket nagyon keményen veszélyeztette!

A képek és a videofelvétel szerintem magáért beszél!

Majdnem nekem is jött az állat….és ezekkel én már egyszer találkoztam korábban, csak akkor egy mercedes vitoval voltak…..

azóta van fedélzeti rögzítőm!

Ami még fontos:

Nem volt leckéztetés mielőtt sokan azt gondolnák! Irányjelző nélkül, forgalomtól elzárt területen közlekedő, a legnagyobb megengedett sebességet átlépő “kutya”, a kocsim jobb hátuljára húzta a kormányát, a mögém történő “besorolása” során! A jobb oldalon túrta maga elött az utat és amikor az látszik, hogy én is a záróvonal felé mozdítom a kocsit, az azért volt, mert a “kutya” a jobb oldalt található korlát és közém túrta be az autójának az orrát……ha nem húzom a záróvonal felé a kocsimat, simán belém jön az idióta!!

Remélem sikerül esetleg megsajtóztatni, hogy okulásképpen mindenki lássa ezeket a vadbarmokat……az ilyenek miatt halnak meg magyar emberek a közútjainkon!

Üdv.: Endy”

Hirdetés

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés