VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Óbuda szerint Tarlósék egyoldalúan változtatták meg a Bécsi úti forgalmi rendet

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

XXL HABFÜRDŐ ITT:
hirdetés

Nem ért egyet a kerület vezetése azzal, hogy mostantól tilos balra kanyarodni a Pomázi úti kereszteződésben.

Mint azt reggel megírtuk, a Bécsi úton a város felé vezető autósok eddig szabályosan, telezöld jelzés mellett kanyarodhattak a kétsávos út belső sávjából a Pomázi útra. (Még ezt az állapotot ábrázolja borítóképünk is.)

Hétfőtől azonban megváltozott a forgalmi rend: ezentúl már tilos balra kanyarodni, amire jól látható módon elhelyezett új, kötelező haladási irányt jelző táblák hívják fel a figyelmet.

A III. kerület vezetése nem ért egyet az intézkedéssel, szerintük a Főváros egyoldalúan változtatta meg a forgalmi rendet a Bécsi úton. Az erről szóló, lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint a polgármester sajnálatosnak tartja, hogy a kerületet érintő fontos változtatásokról, mint például az 1-es villamos meghosszabbításának elmaradásáról, az utóbbi időben kizárólag a sajtóból értesül a kerület vezetése. A Polgármesteri Hivatal azt is hozzáfűzte, hogy nincsen kamera a kereszteződésnél, így nem is bírságolnak.

Az eddigi telizöldes forgalmi rend, vagyis a szembejövő forgalom kötelező bevárása miatt a kereszteződés előtt gyakran feltorlódott a város irányába tartó forgalom, de hivatalosan nem ez az oka a mostani változásnak, hanem a balesetmegelőzés. Pedig a dolog érdekessége az, hogy ez a kereszteződés is azon az útvonalon fekszik, amin – egyes értesülések szerint – Tarlós István főpolgármester reggelente dolgozni jár autójával.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171011_A_III_kerulet_szerint_egyoldaluan_valtoztattak_meg_a_forgalmi_rendet_a_Becsi_uton

MEGOSZTOM:

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK
CÉGED
KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner
PR cikk
Termék, szolgáltatás bemutatás
(Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot
ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink

 

suzuki vitara

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?