Hírek
Nem tudta bevenni a kanyart a felhajtón, a szalagkorlátnak csapódott
Nem tudta bevenni a kanyart a felhajtón, a szalagkorlátnak csapódott
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt, 2024.05.27-én, az M0-s, Káposztásmegyeri felhajtóján, az M3-as irányába, 17:40-kor.

„Ehhez sokat azt hiszem nem kell hozzáfűzzek. Régi 5 ajtós kis keleti kompakt felfelé csapatta az M0-ra, Káposztásmegyer felől a felhajtón, de nem adta ki neki. Először az ívkülső felé indult meg a hátulja, és elindult felém a záróvonalon keresztül. Én félrerántottam, ő meg túlkorrigálta, és belecsapta a korlátba.

Én ott biztonságosan megállni, vagy visszafordulni már nem tudtam, csak a segélyhívót tudtam azonnal hívni. A mögötte érkezők láttam, hogy meg tudtak állni.”

– írta meg olvasónk.

Hirdetés

SZALAGKORLÁTNAK CSAPÓDOTT. Nem tudta bevenni a kanyart a felhajtón a Daewoo sofőrje

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/nem-tudta-bevenni-a-kanyart-a-felhajton-a-szalagkorlatnak-csapodott WEBSHOPUNK: https://shop.bpiautosok.hu FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.barnadesign.eu – Barna Design Kft. – A kreatív ügynökség https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés