Hirdetés
Gondolkodtató
“Nem okoztam tömegbalesetet. Ezúton szeretnék üzenni az autóstársaknak”
“Nem okoztam tömegbalesetet. Ezúton szeretnék üzenni az autóstársaknak”
Hirdetés

Nos, egyre több üzenetet kapunk olyan sofőröktől, akik belátják, hogy hibát követettek el.

Legutóbb például a nagy port kavart körforgalmas BÜNTETŐTOLATÓ Opel sofőrtől kaptunk egy levelet, amiben részletesen leírta, hogy milyen érzelmi előzményeket élt át aznap, amikor rá akart ijeszteni a rádudáló olvasónkra.

Kiemelte, hogy amikor meglátta a videót, elszégyellte magát, szörnyen sajnálja a történteket, valamint szívesen visszaforgatná az időt, ha tehetné.

KAPCSOLÓDÓ:

VIDEÓ: Tolatgatni tudott dühében, de elsőbbséget adni nem akart

Mondhatják sokan, hogy egy ilyen “magyarázkodás” utólag mit sem ér, de mi meg vagyunk róla győződve hogy az, mikor valaki belátja, hogy hibázott és tanul belőle, az egy jó irány a változás felé.

Legutóbb egy olyan esettel kapcsolatban keresett meg minket egy olvasónk, amiről semmiféle kamerafelvételt, vagy információt nem kaptunk senkitől. Veszélyes helyzet az, amit ő okozott és mint oldalunkat követő ember – akinek lelki furdalása volt – a történtek miatt arra gondolt, hogy megírja nekünk a történetet és így üzen azoknak a közlekedőtársaknak, akik résztvevői voltak az incidensnek:

“Nem okoztam tömegbalesetet és ezúton szeretnék mindenkitől elnézést kérni és a résztvevőknek megköszönni, hogy helyettem is figyeltek, aminek köszönhetően mindannyian épségben jutottunk aznap haza.”

Az M1-M7 bevezetőjéről figyelmetlenség és pontos helyismeret nélkül tértem az Egér úti lehajtó rossz ágára, amelyről azt gondoltam, Budapest helyett közvetlenül Budaörsre vezet vissza nagy ívben.

Ezt a képet is mellékelte olvasónk / Google Maps

A gond az volt, hogy a képen jelölt STOP táblát figyelmen kívül hagyva, sebességcsökkentés nélkül kanyarodtam rá az Egér útra, elég nagy riadalmat keltve az ott haladó forgalom résztvevőiben.

Én az autómban utána még átéltem néhány pánikrohamot a történtek után és nagyon remélem, hogy ennél rosszabbul nem járt senki.

Hirdetés

Csak azért írtam ezt le Nektek, hogy nyomatékosítsam, figyelni-figyelni minden körülmények között, mert másodperceken múlhatnak tragédiák.

Ezúttal szerencsénk volt. Jusson haza mindenki, épségben, egészségben! Még egyszer elnézést kérek az érintett autóstársaktól! 🙏

Hozzátette még, hogy amennyiben ezt leközöljük, az jót tenne a lelkének és mi, így karácsonykor ezt fontosnak tartottuk teljesíteni.

FRISS:

VIDEÓ: Le akarta lökni az útról, majd megállásra kényszerítette olvasónkat egy angol rendszámú furgon

Borítókép: Google Maps
Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája