Hirdetés

Gondolkodtató
Nem minden testalkattal kompatibilis egy Lamborghini
Nem minden testalkattal kompatibilis egy Lamborghini
Hirdetés

A szupersportkocsikat sok mindenért lehet szeretni, de a nehézkes ki- és beszállásért nem igazán.

A mostanság az újautó-eladások egyre jelentősebb részét kitevő divatterepjárók egyik fő pozitívuma, hogy az átlagnál magasabb üléspozíció miatt sokkal könnyebb a beszállás, illetve a kiszállás, mint az úgymond normál személyautók esetében. A másik végletet pedig az alacsony építésű, illetve szűk ajtónyílású sportkocsik jelentik, melyek alaposan megnehezítik a sofőr és az utas dolgát.

Utóbbi kategóriába sorolható a 2001 és 2010 között gyártott Lamborghini Murciélago, mely 580-670 lóerős olasz fenevad igen mély vezetői pozícióval és szűk utastérrel rendelkezik. Az alábbi videónak is egy ilyen Murciélago az egyik főszereplője, a másik pedig egy az átlagnál termetesebb sofőr, akinek komoly gondja akad a kiszállással:

A videó feltöltője szerint a felvételen Khulubuse Zuma látható, aki egy dél-afrikai üzletember, és egyben Jacob Zuma dél-afrikai elnök unokaöccse. Khulubuse Zuma neve a közelmúltban a Panama-papírokban bukkant fel, de emberünk tagadta, hogy lennének offshore számlái.

Az említett Lamborghinihez hasonlóan

adott esetben a BMW i8-asból is igen nehézkes lehet a kiszállás, mint ahogy azt ez az alábbi, régebbi videó is vázolja.

Az persze más kérdés, hogy az ilyen videók készítői a nevetgélés (és videózás) helyett esetleg megpróbálhatnának segíteni a bajba került sofőrnek a kiszállásban. Hacsak nem arról van szó, hogy a videózott személy is benne van a dologban és végül ő maga is csak mosolyog a furcsa helyzeten.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171214_a_nap_videoja_nem_minden_testalkattal_kompatibilis_egy_lamborghini

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés