Hírek
„Nem is tudtam, hogy Magyarországon is mérnek sebességet menet közben” – volt aki ezt mondta a rekorderek közül
„Nem is tudtam, hogy Magyarországon is mérnek sebességet menet közben” – volt aki ezt mondta a rekorderek közül
Hirdetés

A hét negyedik napján két autós is a megengedett sebességnél jóval gyorsabban közlekedett Tolna vármegye útjain, amikor a traffipax bemérte őket.

Február első napján a vármegyei forgalomellenőrzők a szokásos módon közúti ellenőrzést végeztek. A nap folyamán a forgalomban figyelték a szabályszegőket, továbbá mérték menet közben az autósok sebességét is. Már délelőtt több olyan sofőrrel találkoztak, akik a megengedett 90 kilométer/órás sebességnél jóval gyorsabban közlekedtek.

Az első autóst az 56-os főút 8-as kilométerszelvényében kapták lencsevégre, amikor 143 km/h-s sebességgel haladt. A sofőr „jutalma” négy közlekedési pont és 78.000 forint közigazgatási bírság lett.

Nem sokkal később kollégáink már a 65-ös főúton haladtak, amikor egy autós egy emelkedőn 154 km/h-s sebességgel távolodott tőlük. Az egyenruhások a gyorshajtó után eredtek, aki megállítását követően csodálkozva mondta a rendőröknek, nem is tudta, hogy Magyarországon is mérnek sebességet menet közben.

Hirdetés

Az emelkedőn gyorsuló autósnak 117.000 forint bírságot kell fizetnie, és hat közlekedési büntető pontot is feljegyeztek neki. – közölte a police.hu

police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés