Hirdetés
Nem engedte be, fejbe rúgták
Hirdetés

Az erzsébetvárosi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki fejbe rúgta annak az autónak az utasát, amelyik nem engedte be a sorba az Erzsébet körúton – írja a police.hu.

Hirdetés

Az eset még csütörtök este történt: két fiatal lány egy Hondával araszolt a forgalomban, amikor egy Mitsubishi eléjük vágott és keresztebe megállt előttük. Az autót vezető férfi átkiabált a két nőhöz és megfenyegette őket. A sofőr azt akarta elérni, hogy beengedjék a sorba.

Miután ez nem történt meg a Mitsubishi sofőrje méterekkel odébb a dugóban a Honda mellé állt, kiszállt, feltépte a másik kocsi ajtaját és fejbe rúgta az anyósülésen utazó egyetemista lányt, majd elhajtott. A fiatal nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, és azonosították a Mitsibushi sofőrjét, akit keresni kezdtek, és aki péntek délelőtt feladta magát a VII. kerületi rendőrkapitányságon. A 45 éves budapesti R. Zsolt ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást, a férfit őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását.

Borítóképünk illusztráció

Sokaknak kéne hallani ezt:

MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája