Velünk tartasz?Nélkülük talán már nem élne a sofőr- Olvasónk szeretné kifejezni háláját a Szentendrei úton történt balesetnél megállt civil autósoknak

Nélkülük talán már nem élne a sofőr- Olvasónk szeretné kifejezni háláját a Szentendrei úton történt balesetnél megállt civil autósoknak

2020-11-24 Facebook
hirdetés

Mint arról beszámoltunk súlyos baleset történt vasárnap este a Szentendrei úton. Egy autós csapódott oszlopnak, majd beszorult a roncsba, a tűzoltóknak kellett őt kivágni.


KAPCSOLÓDÓ:

VIDEÓ: Súlyos baleset, oszlopnak ütközött egy autó este a Szentendrei úton – Bp-i Autósok Közössége

 


Az esettel kapcsolatban keresett meg minket olvasónk – a roncsba szorult sofőr testvére – aki szeretné kifejezni háláját a balesetnél elsőként megállt civil autósoknak.

A helyszínen ugyanis a hivatásosak kiérkezéséig két hölgy segétkezett, valamint egy úr, Ő oltotta el poroltójával az autóból felcsapó lángokat.

Nélkülük talán nem élte volna túl a testvérem:

“Kedves budapesti autósok közössége! Kérlek tegyetek fel egy posztot a nevem nélkül. Tegnap öcsém balesetet szenvedett a Szentendrei úton. A lámpaoszlopnak csapódott és a kocsi ki is gyulladt. Egy autós – aki nem látta a balesetet – eloltotta, a használt tűzoltó készüléket otthagyta. A tűzoltók félórás munkával szabadították ki az öcsémet, tehát az illető nagy valószínűséggel az életét mentette meg. Szeretném neki kifizetni hálám egy vadiúj tűzoltó készülék árával és egy üveg finom piával. ” – írja olvasónk

 

A történet jól bizonyítja, hogy mennyire fontos, hogy egy baleset láttán megálljunk és eleget téve kötelességünknek segítséget nyújtsunk, míg megérkeznek a profik.

Az ő gyors segítségnyújtásuk hatalmas segítség volt, nélkülük talán még komolyabb lett volna a baj.

Köszönet mindannyiuknak, igazi hétköznapi hősök.

hirdetés

A sofőr szerencsére túlélte a balesetet, miután a tűzoltók kivágták a roncsból, a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Több csontja is eltört, agyrázkódást kapott és légmell is kialakult nála.

 


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: