TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Nehezen váltott a kocsi, a kesztyűtartóban találta meg a hibát

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Andrew Wilkins könnyen lehet, már január elején begyűjtötte az év legbizarrabb autós történetéért járó díjat – írja az automotor.hu

Az ITV London beszámolója szerint a Volkswagen Golf tulaja ázsiai vakációja után az autóba ülve azt érezte, akad egy kicsit a sebességváltó és mintha a kesztyűtartóban is zörögne valami.

Mikor kinyitotta azt, nem akármilyen meglepetésben volt része: tömve volt makkal!

Kiderült ugyanis, hogy amíg ő külföldön járt, a kocsijába beköltözött egy mókuscsalád, akik a kesztyűtartót és a motorteret használták rejtekhelyként.

„Miután láttam a kesztyűtartót, elvittem szervízbe a kocsit. Miután benéztek a motorba, a szerelők csak annyit mondtak, »Mi a f.sz«. Itt már sejtettem, baj van. Aztán néhány másodperccel később már a teljes garázs az autóm körül állt és röhögött” – mesélte az ITV-nek a Golf tulaja, akinek átszámolva 60 ezer forintjába került végül az autó makktalanítása.
Forrás: http://www.automotor.hu/extra/nehezen-valtott-a-kocsi-a-kesztyutartoban-talalta-meg-a-hibat-kep/?utm_content=buffer86359&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?