Hirdetés

Gondolkodtató
Ne verjétek a parkolóőröket, kéri a ferencvárosi polgármester
Ne verjétek a parkolóőröket, kéri a ferencvárosi polgármester
Hirdetés

„Drága jó emberek, ne verjétek a parkolóőröket!”

– kéri közösségi oldalán Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere.

Mint írja, „ők a munkájukat végzik, a közösség javára”. A polgármester emellett jobbulást kíván a parkolóőrnek, és közli, hogy megtették a rendőrségi feljelentést.

Az eset részleteiről tudakozva a Telex a következőket tudta meg a kerületi önkormányzat sajtóosztályán:

Szerda délután négy órakor pótdíjazott a parkolóőr egy személyautót a Haller utcánál, a Kebab büfé közelében. Az autó tulajdonosa odament hozzá, és megkérdezte, hogy most mit tud csinálni. A parkolóőr közölte vele, hogy ha vesz jegyet az automatából, akkor törölni lehet a pótdíjat, mivel türelmi időn belül van.

A férfi megvette az új parkolójegyet, de a parkolóőrrel akarta töröltetni a pótdíjat, aki elmondta neki, hogy ő ezt nem tudja, mert a törlést csak az ügyfélszolgálaton tudják elintézni a jegy alapján.

Hirdetés

A parkolóőr ezután továbbindult ellenőrizni, de az autós követni kezdte, és idegesen szitkozódva azzal vádolta őt, hogy ittas. Továbbra is azt követelte, hogy vegye le az autójáról a kihelyezett pótdíjat.

A Haller utca 12.-nél tettlegességbe fordult a konfliktus: az autós a parkolóőrhöz lépett kiabálva, erősen megragadta a jobb karját, megrángatta, majd tenyérrel erősen pofon vágta. A parkolóőr jobb felkarján az eset után 2-3 cm-es véraláfutás keletkezett, az arcán érezte az ütés nyomát, az állcsúcsa érzékeny lett. (Az ellenőrt megszondáztatták, az eredmény 0% lett.)


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés