Hirdetés

Hírek
A nap fotója: Megállította a rendőr az autóst, és nem hitt a szemének, amikor az anyósülésre nézett
A nap fotója: Megállította a rendőr az autóst, és nem hitt a szemének, amikor az anyósülésre nézett
Hirdetés

A járőr az amerikai Georgia államban meszelte le az autóst, aki gyorsabban hajtott a kelleténél. Az igazi meglepetés viszont csak ezután jött.

A járőrök valószínűleg igen sok furcsa helyzettel találkoznak munkájuk során, így egy idő után már igen nehéz őket bármivel is meglepni. A napokban azonban az amerikai Georgia államban szolgáló egyik egyenruhást mégis sikerült.

A rendőr gyorshajtásért intette le a sofőrt, aki 135 km/h-s sebességgel közlekedett. Amikor azonban odalépett az autóhoz, igencsak meglepődött: az anyósülésen ugyanis egy ufóbábu ücsörgött. Szépen szabályosan bekötve, ahogy azt kell.

 

© Facebook / Alpharetta Department of Public Safety
© Facebook / Alpharetta Department of Public Safety

A sofőr nem adott magyarázatot arra, mit keres az idegen a kocsiban, a rendőrség feltételezése szerint azonban a magyarázat meglehetősen prózai.

Amerikában ugyanis sokan próbálnak trükközni, hogy használhassák az autópályákon a high-occupancy vehicle (HOV) nevű sávot. A HOV a sztráda része, szerepe csak a csúcsforgalomnál van, ez idő alatt ugyanis ebben a sávban csak olyan autók utazhatnak, amikben kettő, vagy annál több személy ül.

 

A sofőrnek valószínűleg az lehetett a szándéka a bábuval, hogy a rendőrök ne szúrják ki, hogy csak egyedül ül a kocsiban. A hatóság ilyen esetben 75 dollár (kb. 21 ezer forint) bírságot szab ki, a második esetnél viszont már 150 dollárra (kb. 42 ezer forint) bünteti az autóst.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170629_gyorshajtas_auto_rendor_ufo_idegen


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés