Hirdetés

Hírek
Nagy tempónál durrdefektet kapott a gazdaságfejlesztési miniszter kocsija
Nagy tempónál durrdefektet kapott a gazdaságfejlesztési miniszter kocsija
Hirdetés

Azért ez kemény volt – így összegezte az Indexnek Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, hogy az M3-ason nagy tempó mellett durrdefektet kapott.

Ráadásul ez pont akkor történt, amikor Az Indexnek lehetősége volt a tárcavezetőnek egy napját reggeltől estig végigkövetni.

A Gazdaságfejlesztési Misztérium előtt pontban 7 óra 15 perckor indult a nap. Debrecen volt az úti cél az eredeti tervek szerint Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterrel közösen.

Ám reggel változás mellett döntött a tárcavezető: kihasználta a lehetőséget, és ő vitte a gyermekét az óvodába, így hát a miniszteri kabinettel külön indultunk útnak a keleti végekre.

Az említett programmódosítás a történet szempontjából azért fontos, mert a portál így abban állapodott meg a miniszterrel, hogy valahol Debrecen határában összeérnek majd a szálak, és találkoznak, majd, onnan már együtt folytatják az útjukat. Friss híreink itt.

Az élet közbeszólt, talán túlzottan is izgalmasan:

A miniszteri autó viszonylag jelentős tempónál durrdefektet kapott.

Hirdetés

A nagy ijedtség mellett nem is tudták azonnal folytatni az útjukat, így a miniszteri kabinettel türelmesen vártunk az első programhelyszínen, amely az ITK Holding volt.

A miniszter a fenti okok miatt meglehetősen feszülten érkezett az első helyszínre:

„Azért ez kemény volt” – összegezte a reggeli eseményeket a kézfogásnál, de aztán azt is azonnal közölte, hogy „kezdjük el, már figyelek”. A teljes cikket itt olvashatod el!

Borítókép: Gazdaságfejlesztési Minisztérium

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x