Hirdetés

Hírek
Nagy csattanás lett a vége a Budakalász fő útján történt versenyzésnek – fotók
Nagy csattanás lett a vége a Budakalász fő útján történt versenyzésnek – fotók
Hirdetés

A közutak nem éppen versenyzésre lettek kitalálva. Itt az újabb bizonyíték, hogy nem éri meg őrülten nyomni a gázpedált.

Tegnap az esti órákban Budakalász egyik legforgalmasabb útján, a Budai úton egy személyautó és egy kisteherautó közlekedett egymás után Békásmegyer felől a város központja felé. Szemtanúk beszámolója szerint a teherautó megelőzte a személyautót, ami nem tetszett az utóbbi autó sofőrjének, és revansot vett. Ez a második előzési manőver azonban messze nem sikerült tökéletesen.

A Volkswagen Polo a lakott területen belül érvényes 50-es sebességkorlátozás ellenére mintegy 90-100 km/h-s tempóra gyorsított, és ekkor a sofőr elvesztette uralmát a gépjármű felett. A kisautó nagy sebességgel lerohant az útról, kidöntött egy fát és egy magas kőkerítésnek csapódott.

© Budakalász.hu

A személyautó hölgy sofőrjét a sérülései miatt mentővel azonnal kórházba szállították, és szerencse, hogy az adott járdaszakaszon a baleset időpontjában éppen nem tartózkodott gyalogos. A kerítés jelentősen megsérült és omlásveszély miatt le kellett zárni az előtte található járdaszakaszt.

© Budakalász.hu

  

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170909_nagy_csattanas_lett_a_vege_a_budakalasz_fo_utjan_tortent_versenyzesnek

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés