Miféle oldal ez???
TUDD MEG!

Mutatjuk az elképesztő elektromos kamion luxusbelterét

Hirdetnél itt???
Katt ide!

Ha minden kamion utastere így nézne ki, akkor vélhetően azonnal tömegek szeretnének kamionsofőrök lenni.

A Nikola tavaly év végén leplezte le azt a bizonyos One nevezetű nyerges vontatót, melynek érdekessége, hogy nem egy füstös 500-600 lóerős dízelmotor, hanem egy zéró károsanyag-kibocsátású, 1000 lóerős és 2712 Nm-es villanymotorpár hajtja.

A 0-ról 100-ra a normál kamionokhoz képest fele annyi idő alatt felgyorsuló, 6 százalékos emelkedőn pedig kétszeres tempóval felhajtani képes új szuperkamion hidrogénes üzemanyagcellával működik, és kisebb tömegű, mint a hagyományos meghajtású társai.

© Nikola

Az egyetlen 15 perces feltöltéssel akár 1900 kilométer megtételére is képes Nikola One-nak eddig csak a külsejét ismerhettük, most azonban végre az utasterét is leleplezték. A kormány mögött már nincsenek hagyományos műszerek, csak egy kijelző, és a műszerfal közepét is egy nagy érintőkijelző uralja:

© Nikola

Az első ülések mögött pedig egy ilyen otthonos, könnyen variálható és szuper high-tech lakrészt használhatnak a sofőrök:

© Nikola
© Nikola
© Nikola

Érdeklődve várjuk, hogy pontosan mi lesz az eddig csak személyautókkal foglalkozó Tesla hamarosan érkező válasza erre a high-tech elektromos kamionra.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170810_mutatjuk_az_elkepeszto_elektromos_kamion_luxus_belteret

Ha tudni szeretnél hasonló dolgokról, akkor lájkold oldalunk!

Ha tetszik az oldal, meg is oszthatnád :)

Hirdetés
Hirdetés
Ez a felület 9.900 Ft/hét
Havi 110 EZER cikkletöltés!
Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?