Egy kicsit aktívak vagytok :)))

Most már biztos: Szövetkezik a Toyota és Suzuki


SOS Mobilgumis
hirdetés

Már év elején lehetett tudni a Suzuki és a Toyota között formálódó együttműködésről, de most hivatalosan is megerősítették a részleteket. A két vállalat bevásárolt a másik részvényeiből, megosztják a már létező technológiájukat és közösen fejlesztenek. – írja a Totalcar.hu

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

A két fél méretkülönbségét jól szemlélteti, hogy míg a Toyota 910 millió dollárért 4,96 százaléknyi részesedéshez jutott a Suzukiban, addig a másik irányban 452 millió csupán 0,2 százalékot jelentett. Persze ez lényegében csak formaság, az együttműködés sokkal inkább a fejlesztési költségek alacsonyan tartásáról szól.

A két vállalat közös közleménye szerint az átalakulóban lévő autóipar kihívásaira szeretnének közösen választ találni és új piacokra belépni, miközben megmaradnak vetélytársak.

gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Suzuki felhasználhatja a Toyota előrehaladott fejlesztéseit a hibrid és elektromos hajtások terén, míg a Suzuki által fejlesztett modern motorokat a Toyota építheti majd be kis és kompakt autóiba. Ezen felül közösen fejlesztik az önvezető technológiájukat, így mind a két gyártó irdatlan költségeket spórol meg.

Forrás: totalcar.hu

VITARA ügyekben szeretettel várunk itt:

MEGOSZTOM:

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek