Velünk tartasz?Most már biztos: Szövetkezik a Toyota és Suzuki

Most már biztos: Szövetkezik a Toyota és Suzuki

2019-08-29 Facebook

Időpontfoglalás gumicserére: +36 30 508 4617
hirdetés

Már év elején lehetett tudni a Suzuki és a Toyota között formálódó együttműködésről, de most hivatalosan is megerősítették a részleteket. A két vállalat bevásárolt a másik részvényeiből, megosztják a már létező technológiájukat és közösen fejlesztenek. – írja a Totalcar.hu

hirdetés

A két fél méretkülönbségét jól szemlélteti, hogy míg a Toyota 910 millió dollárért 4,96 százaléknyi részesedéshez jutott a Suzukiban, addig a másik irányban 452 millió csupán 0,2 százalékot jelentett. Persze ez lényegében csak formaság, az együttműködés sokkal inkább a fejlesztési költségek alacsonyan tartásáról szól.

A két vállalat közös közleménye szerint az átalakulóban lévő autóipar kihívásaira szeretnének közösen választ találni és új piacokra belépni, miközben megmaradnak vetélytársak.

gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Suzuki felhasználhatja a Toyota előrehaladott fejlesztéseit a hibrid és elektromos hajtások terén, míg a Suzuki által fejlesztett modern motorokat a Toyota építheti majd be kis és kompakt autóiba. Ezen felül közösen fejlesztik az önvezető technológiájukat, így mind a két gyártó irdatlan költségeket spórol meg.

Forrás: totalcar.hu

VITARA ügyekben szeretettel várunk itt:

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: