Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Mit vétett ez a szerencsétlen Corsás az élessaroknál, hogy ezt érdemelte?
VIDEÓ: Mit vétett ez a szerencsétlen Corsás az élessaroknál, hogy ezt érdemelte?
Hirdetés

A kérdésre igazából olvasónkkal együtt sem találtuk meg a választ, akit hosszan faggattunk az esetleges előzményekről.

A Szent László tértől fogva végig az Opeles mögött mentem és semmit sem követett el, pár autóval volt előtte a teherautó, majd az élessaroknál jobbra tartottam hogy egyenesen haladjak ugye a Jászberényi út fele, így tett az Opeles is, szóval 100%-ra mondhatom hogy semmit sem követett el.” – írja olvasónk.

Hirdetés

Hozzátette még:

“Bár tudom, hogy az első 5 hozzászólásba lesz olyan ha kirakjátok esetleg, hogy kíváncsiak az előzményre.. k…v…ra nem volt semmi előzmény 😀 videókkal tudom tanúsítani!

A mikrofon nekem ki van kapcsolva, de az Opeles nyomta a dudát és a videón látni, hogy nem húzta vissza a teherautós. Szerintem csak simán be akart pofátlankodni, ami elég durvára sikeredett, meg ahogy a videó kezdődik, látszik hogy az Opeles előrébb van mint a platós kocsi, látnia kellett volna hogy a jobb sáv nem üres.

Miután rájövök hogy mekkora balfék voltam, csak megállok és megkérdem hogy minden rendben van-e, de ez továbbhajtott simán, nem zavartatta magát egyáltalán, meg ha véletlen lett volna akkor a dudára csak visszahúzta volna a saját sávjába, de ő ment tovább a jobb szélső sávba, egy gusztustalan féreg volt az a helyzet. Biztos lesznek okoskodók, de akkor is ez a helyzet.”

Hirdetés


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x