Hirdetés

Hírek
Mit tesz egy nyugdíjas 707 lóerővel? Odapirít a fiataloknak – videó
Mit tesz egy nyugdíjas 707 lóerővel? Odapirít a fiataloknak – videó
Hirdetés

Aki azt gondolná a korosabb sofőrök nem szeretik néha a huligánkodást, az nagyon téved.

Az alábbi videóban látható kis mese úgy kezdődik, hogy a Corvette-ben ülő két fiatal srác mellé „odalép”egy Dodge Challenger Hellcat. Ez nagyjából az UTE-Fradi ellentét, amihez nem kell sok, hogy elfajuljon.

A Hellcat mordul egyet, mire a két srác mellé megy és látják, hogy egy jó hatvanas, őszhajú sofőr kocsikázik a Moparos tuning autóval. Persze a Hellcat-ben ülő is leveszi, hogy figyelnek és nem is kell noszogatni, hogy vevő legyen egy kis utcai gyorsulásra.

A Hellcat SRT gyakorlatilag megeszi a Corvette-et, ami nem is csoda, a Dodge-ban lévő kompresszoros 6.2 literes V8-as motor 707 lóereje brutális, még a Corvette 460 lovához képest is.

A sztori legszebb része, amikor az „öreg” visszafordul és mellé parkolnak a Corvette-tel. A srác elismerően mond pár mondatot a másik sofőrnek, aki rezignáltan viszonozza a bókokat. Majd nyom egy kövéret a Hellcatnak, amitől a hátsókerék-hajtású autó olyan finoman rajzolja meg az aszfaltot némi túlkormányzottsággal, hogy látszik, ez az ember nem életében először visz táncba egy izomautót. Szép mozdulat. Erre az egészre meg tényleg igaz az örökbecsű Aradszky nóta, hogy „nem csak a húszéveseké a világ. Az úton még „poroszkál”, nemde, néhány korosztály”.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171102_challenger_hellcat_chevrolet_corvette

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés