Hirdetés

Gondolkodtató
Miskolcon drágább volt a hatósági ár, mint Balatonföldváron
Miskolcon drágább volt a hatósági ár, mint Balatonföldváron
Hirdetés

Érdekes levelet kaptunk. Elsőre nem akartunk hinni a szemünknek, de úgy néz ki, hogy tényleg nem stimmelt a matek Miskolcon néhány nappal ezelőtt, amikor egy olvasónk a József Attila úti MOL benzinkúton tankolt.

Történt ugyanis, hogy kereken 40.0L benzin tankolása után (magyar forgalmi bemutatásával, hatósági árral, ami 479.9 Ft ) 20.396 Ft-ot kellett kifizetnie olvasónknak. Egy egyszerű szorzás után kiderül, hogy a megfelelő végösszeg 19.196 Ft lett volna. Hogy a jelen esetben 1.200 Ft hova tűnt a rendszerben az jó kérdés…

Akkor, ott nem vette észre a problémát és utalást is tett rá, hogy élni fog panasszal az üzemeltető felé, de szerette volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy sajnos megtörténhet az, hogy nem sikerül a hatósági árat megfelelően elszámolni és a sok kicsi sokra megy, amennyiben ez rendszeres előfordul.

2022.06.03-án tankoltam Miskolcon, a József Attila úti Mol kúton. Már sajnos későn számoltam utána, de nekik nem sikerült felszorozni ezek szerint a 479.9 Ft-os üzemanyag árat kerek 40 literrel. Tervezem, hogy beírom a vásárlók könyvébe, mert itt valószínű, hogy nem a pénztárt kezelő vert át. Figyeljen oda mindenki. Mostmár én is előre kiszámolom inkább… Sok kicsi sokra megy…

– írta meg olvasónk, aki természetesen a – szerencsére – nem mindennapos blokkot is elküldte nekünk.

A miskolci kút blokkja
hmmm…

Mutatunk Nektek lejjebb egy rendben lévő blokkot is, amin látszik, hogy a MOL egységesen kezeli természetesen a hatósági ár levonását.

Hirdetés

Éppen mi is egy MOL benzinkúton tankoltunk egyik autónkba,  június 6-án, a balatonföldvári MOL kúton, ahol így nézett ki a blokk és utánaszámolva tökéletesen kijött a végösszeg:

A balatonföldvári kút blokkja

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés