Hirdetés

Hírek
Mindannyiunk nevében törlesztett a motoros, aki csúnyán beégette a terepjáróst – videó
Mindannyiunk nevében törlesztett a motoros, aki csúnyán beégette a terepjáróst – videó
Hirdetés

Az autó sofőrje szerette volna kikerülni az előtte várakozó kocsisort, a szemközti sávban viszont jött egy karakán motoros, aki nem hagyta annyiban a dolgot.

Valószínűleg nincs autós, aki ne találkozott volna már a jelenséggel: a feltorlódott kocsisorban mindig van legalább egy valaki, aki úgy gondolja, neki sietősebb a dolga a többieknél, ezért a sort megkerülve próbál az elejére befurakodni. Ez sokszor sikerül is, van azonban olyan helyzet, amikor a tolakodó húzza a rövidebbet.

Az alábbi felvételen is ez látható, a dolog pikantériája viszont, hogy egy motoros miatt kellett a sor végére visszasunnyognia a sofőrnek. A motoros ugyanis megállt előtte, és nem volt hajlandó kikerülni, így addig álltak egymással szemben, míg a kocsival el nem kezdett a tulajdonos tolatni. Ez sem volt azonban elég, így szép lassan araszolt utána, egészen addig, amíg újra vissza nem tért a terepjárós a saját sorába.

Hogy ez több volt puszta kekeckedésnél, azt akkor látjuk igazán, amikor a kamera elfordul, és megmutatja, hány autós érkezett a terepjáróssal szembe. Ha nekik még őt is ki kellett volna kerülniük, minden bizonnyal az a sáv is rendesen feltorlódott volna.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20170626_terepjaro_motor_forgalom_video


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés