Hirdetés

Gondolkodtató
Milán rajongott az autókért és szerette a ralit, ezért édesapja különlegesen szeretne elbúcsúzni a fiától
Milán rajongott az autókért és szerette a ralit, ezért édesapja különlegesen szeretne elbúcsúzni a fiától
Hirdetés

Csütörtök este vonat sodort el egy autót Orosházánál, az autóban ülő négy ember a helyszínen meghalt, köztük két 18 éves fiú, akik gyerekkoruk óta barátok voltak. Egy ikerpárba voltak szerelmesek, akiknek a szülei vezették az autót – írja a Bors.

„Nagyon szeretnék sok ladás barátot, ismerőst összehívni, akik felvonulnak a temetésén. Milán rajongott a Ladákért”– mondta az apa.

Szemtanúk szerint az autó sofőrje, Sz. Sándor a tilos jelzés ellenére át akart hajtani a sorompón, majd a kocsit elgázolta a száguldó vonat.S. Sándor, a mellette ülő felesége és a hátul ülő két 18 éves fiú a helyszínen meghalt. A két fiú, Milán és Richárd régóta udvarolt a házaspár ikerlányainak – írja a Bors.

Nincsenek szavak, nem tudom, hogy ezt hogyan vészelem át. Ma megyek be a patológiára, hogy egy utolsó puszit adjak a fiamnak. Minden percben a fülembe cseng, amit egyszer mondott nekem, hogy apa, a szívem érted dobog. Próbáltam mindentől megvédeni, de nem sikerült– mondta zokogva a Borsnak Gy. Richárd, Milán apja.

Forrásrészletek: origo.hu
Borítókép: MTI/DONKA FERENC

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés