SOS Mobilgumis
hirdetés

Már velünk tartasz?


Mi vagyunk a legaktívabb autós Facebook oldal, a legnagyobbak között

Mi vagyunk a legaktívabb autós Facebook oldal, a legnagyobbak között

2019-11-17 Facebook By bpiautosok.hu

A képen 👆 a 2019. nov. 10. és 2019. nov. 16. közötti időszakban elért, Facebook oldalunk eredményei láthatóak. ☝️

2017 év elején indultunk, lassan három éve…
Ma ott tartunk, hogy portálunk oldalait több, mint 2 milliószor töltöttétek le az elmúlt 30 napban és jelenleg a legaktívabb a mi Facebook oldalunk a legnagyobb hazai autós oldalak között.

Megálmodtunk egy olyan autós portált, ahol napi szinten közösek a problémáink, témáink és bizony ütköznek a nézőpontjaink, ami szükséges ahhoz, hogy tanulni, fejlődni tudjunk.

Furcsa lehet, de nem érezzük azt, hogy messzebb kerültünk volna egymástól mi, fővárosi autósok. Sőt!

Az utóbbi fél évben megfigyeltük, hogy azzal az értékrenddel, iránnyal, amit képvisel a portál, azzal a legtöbb követőnk azonosulni tud / akar és ez a közösség az aktivitását folyamatosan növelve egy olyan csoportot alkot, ami az eredeti céljainkat, mint balesetmegelőzés, közlekedésbiztonság, közlekedési kultúra fejlesztés fontosnak tartja, hirdeti azt és másképpen közlekedik, mint korábban.

Ezzel kapcsolatban számtalan visszajelzést kapunk a különböző csatornáinkon, valamint a cikkeink alatti Facebook kommentszekcióban is hamar “kiveti” magából a közösség a fenti célokkal azonosulni nem tudó, akaró egyéneket. Ők még nem a más hibájából, tapasztalatából  akarnak tanulni, hanem a sajátjukból és csak reménykedni tudunk, hogy ezzel a magunk fajtának nem okoznak testi, lelki, vagy anyagi károkat egy esetleges tragédiával.


Sokat dolgoztunk, tettünk és felnőttünk, amit köszönünk a hazai mainstream médiának, mert általuk nagyon sok helyre el tudtunk jutni és kijelenthetjük, hogy az egyik legismertebb hazai autós online sajtótermék lettünk.


Ígérni azt tudjuk, hogy folytatjuk és továbbra is harsogjuk tovább az ügyeket. A Ti általatok felvetett problémákról, esetekről fogunk ezután is többnyire írni / videót készíteni-közzétenni, bízva abban, hogy a hatóságot a megelőzés szintjén is aktivizálni tudjuk a publicitással, valamint globálisan változtatni tudunk sokak szemléletén.

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk!

Borítókép: 2019. nov. 10. és 2019. nov. 16. közötti időszak Facebook oldalunkra vonatkozó eredményei


MEGOSZTOM:

ÚJ VIDEÓNK:
Matt lámpát javítottunk, nem akárhogyan

Érdekelhet100% FIGYELEM! Koncentrálj a Vezetésre!

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…

KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek