SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS KLÍMA TISZTÍTÁSRA, TÖLTÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Menekült és elgázolta a rendőrt egy ittas sofőr

Menekült és elgázolta a rendőrt egy ittas sofőr

2020-08-19 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Sopronban, a Móricz Zsigmond utcában ellenőrizték a rendőrök egy osztrák rendszámú Audi A6 típusú gépkocsi vezetőjét 2020. augusztus 17-én 21 óra 30 perc körül.

A járművet vezető férfit a járőrök igazoltatták – ennek során a sofőr egy osztrák honosságú vezetői engedélyt adott át -, majd vele szemben alkoholtesztert is alkalmaztak,

ami pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások őt további mintavételre elő akarták állítani a rendőrkapitányságra.

A járművezető azonban az intézkedés alól kivonta magát, és nagy sebességgel elhajtott a helyszínről. A rendőrök több autóval követték őt, amelynek során a férfi úgy próbált egérutat nyerni, hogy a szolgálati gépkocsiknak is nekiütközött. A forgalmi okból lassításra kényszerülő sofőrt végül a Csengery és Csatkai utcák kereszteződésében sikerült megállítani.

Az egyik rendőr kiszállt a szolgálati autóból, hogy intézkedjen a gépkocsi vezetőjével szemben, azonban a férfi először hátramenetbe kapcsolt, majd hirtelen elindulva, nagy sebességgel a vele szemből érkező egyenruhás felé indult, és elsodorta őt.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Az intézkedő járőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Az egyik rendőr a társát ért támadást észlelve, kollégája testi épsége védelmének érdekében, az autó kerekére célozva, egy lövést adott le.

Az osztrák hatóságok, a magyar rendőröktől kapott információk alapján 2020. augusztus 18-án 0 óra 55 perckor megtalálták a fenti cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható járművezetőt, elfogták és a Schattendorfi Rendőrőrsre előállították őt. A férfival szemben a magyar hatóságok nemzetközi körözést adtak ki.

Az eset kapcsán hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, amit a Soproni Rendőrkapitányság – a nyomozás lefolytatására hatáskörrel és illetékességgel rendelkező – Győri Regionális Nyomozó Ügyészség felé továbbított. – írja a police.hu


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-08-26 Facebook

Még a héten eldől az ideiglenes kerékpársávok sorsa

Még a héten döntenek az ideiglenes kerékpársávok sorsáról a Fővárosi Önkormányzatnál -...

Nézettségünk: 2020. 2. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:

Társ-oldalaink