Hirdetés

Hírek
Megvan, miért történt tragédia a BAH-csomópontnál
Megvan, miért történt tragédia a BAH-csomópontnál
Hirdetés

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint egy moldovai férfi okozta a szerdai balesetet, amelyben egy ember meghalt, tíz megsérült. Sajtóértesülések szerint elaludt a volánnál.

A férfi bolgár rendszámú kisteherautójával a Hegyalja út felől a Budaörsi út felé hajtott a BAH-csomópont felüljáróján, a bal oldali sávban, azaz a menetiránnyal szemben.

Ha még nem csatlakoztál, katt ide!
ÖSSZ CSOPORT TAG + KÖVETŐ SZÁM
TÖBB MINT 10.000

Emiatt, amikor a felüljáró legmagasabb pontjához, és egyben egy kanyarhoz ért, összeütközött a vele szemből érkező, szabályosan közlekedő személyautóval.

A balesetben összesen tíz személy – köztük a gyanúsított – sérült meg; a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A 24.hu úgy értesült, a férfi azért sodródott át a szembesávba, mert elaludt vezetés közben.

A moldovai állampolgárságú gyanúsított Magyarország területén sem lakó-, illetve tartózkodási hellyel, sem Magyarországhoz kapcsolódó bármilyen kötelékkel nem rendelkezik. A valódi, illetve tényleges tartózkodási helye jelenleg nem állapítható meg, ami a baleset igen súlyos eredményeire is figyelemmel megalapozza annak a veszélyét, hogy szabadlábon hagyása esetén a nyomozó hatóság elől elrejtőzne, vagy az országot elhagyná.

Minderre figyelemmel a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt a férfi előzetes letartóztatását indítványozza, amelynek kérdésében a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája a mai napon hoz döntést.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170908_megvan_miert_tortent_tragedia_a_bah_csomopontnal

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés