Megváltozott a forgalmi rend az M7-es autópályán – korábban kell lehajtani azoknak, akiknek csak Fejér megyei matricájuk van

Megváltozott a forgalmi rend az M7-es autópályán – korábban kell lehajtani azoknak, akiknek csak Fejér megyei matricájuk van

2020-01-16 Facebook

Balatonvilágosnál változott a forgalmi rend, amire a Budapest felől a Balaton irányába tartóknak kell jobban figyelniük – Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

A fővárosból a magyar tenger felé utazóknak – ha Fejér megyei e-matricájuk van – az eddigieknél korábban, az új, 710-es útra vezető csomóponti lehajtónál kell elhagyniuk az M7 autópályát.  Ha ezt eltévesztik, akkor legközelebb Siófok-kelet Csomópontnál tudják elhagyni a sztrádát, ahová már nem érvényes a Fejér megyei matrica.

Ezért vagy Veszprém megyeivel, vagy Somogy megyeivel, vagy 10 napos e-matricával tudja megelőzni a jogosulatlan úthasználatot.


A Budapest felé történő haladást annyiban befolyásolja a forgalmi rend megváltozása, hogy Fejér megyei matricával Balatonvilágosnál mind a régi felhajtónál, mind pedig az új, 710-es főúti csomópontnál fel lehet menni az M7 autópályára.

Forrás: penzcentrum.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Segítünk az átállásban