Hirdetés

Hírek
Megunta, hogy késik a munkából, festett még egy nyilat az útra
Megunta, hogy késik a munkából, festett még egy nyilat az útra
Hirdetés

Frusztráltsága miatt ecsetet és festéket ragadott a férfi, hogy másnap már gyorsabban érjen a munkába.

A reggeli dugók miatt az ember hajlamos idegesebben viselkedni a kelleténél, ami néha irracionális döntésekhez vezet. Ilyen a buszsáv indokolatlan használata, hogy aztán a sort kikerülve próbáljon a sor elejére befurakodni. A 28 éves kínai Cai viszont egy egészen új módját találta ki a gyorsabb közlekedésnek: átfestette a kötelező haladási irányt jelző útburkolati jelet.

BBC beszámolója szerint a férfi a Kína keleti részében található Lianyungang tartomány Csiangszu városába jár dolgozni busszal, a csúcsforgalom miatt azonban rendszeresen elkésik. A sok idegeskedés után végül úgy döntött, a tettek mezejére lép, így festéket és ecsetet ragadott.

© Modern Express

Cait a rendőrök érték tetten, miután egy térfigyelő kamerán keresztül kiszúrták, hogy épp pingál. Mint mondta, idegesítette, hogy a balra tartó sáv szinte mindig szabad, az egyenesen haladó viszont állandóan bedugul, így úgy gondolta, hogy ha a másik sávról is ráereszti a forgalmat az egyenesen haladó útra, gyorsabb lesz az áthaladás.

A rendőrség viszont nem díjazta az érvelését, mondván, balesetveszélyes helyzetet teremtett. A férfit végül 1000 jüanos (kb. 40 ezer forintos) bírságra ítélték.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171130_kresz_kotelezo_haladasi_irany_utburkolati_jel_atfestese

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés