Hirdetés

Autóteszt
Megújul Magyarország legnépszerűbb autója, jön a frissített Suzuki Vitara
Megújul Magyarország legnépszerűbb autója, jön a frissített Suzuki Vitara
Hirdetés

A japán gyártó a jelek szerint nem kíván túl sokáig várni a modell első ráncfelvarrásával.

A Suzuki 2014 őszén a Párizsi Autószalonon mutatta be a harmadik generációs Vitarát, mely nem sokkal később a kereskedelmi forgalomba is berobbant. És ez egyáltalán nem túlzás, hiszen Magyarországon tavaly nemcsak az egyre dinamikusabban növekvő divatterepjárók mezőnyében végzett az élen a Vitara, hanem egyben ez volt hazánk legnagyobb darabszámban értékesített új autója.

© Suzuki

A többek közt a hazai rendőrség által is favorizált Suzuki Vitara eladási mutatói idén is jól alakulnak, és a gyártó gondoskodni szeretne arról, hogy a vásárlói érdeklődés a közeljövőben se csökkenjen a kompakt divatterepjáró iránt. Éppen ezért hamarosan érkezik a Vitara ráncfelvarrt új változata. A faceliftes Vitaráról először a tél végén lehetett látni fotókat, most pedig újabb felvételek érkeztek róla.

© CarPix / CarScoops

Az új Vitara módosított hűtőrácsot és lökhárítókat kap, a frontrészén pedig új biztonsági szenzorokat helyeznek el, ami arra enged következtetni, hogy új vezetéstámogató szolgáltatások érkeznek a fedélzetre. A beltérben új anyagokra, új színekre és egy nagyobb tudású infotainment rendszerre lehet számítani.

© CarPix / CarScoops

A jelenleg egy 1,6 literes szívóbenzin-, egy 1,6 literes turbódízel- és egy 1,4 literes turbós benzinmotorral gyártott Vitara várhatóan megkapja a Suzuki Swiftben is elérhető 1 literes háromhengeres turbós benzines erőforrást. A hivatalos bejelentésre az előzetes információk szerint leghamarabb az októberi Tokiói Autókiállításon kerülhet sor, amikor is az új Jimny is bemutatkozhat.

© CarPix / CarScoops

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170830_megujul_magyarorszag_legnepszerubb_autoja_jon_a_frissitett_suzuki_vitara

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés