Dashcam
Megszólalt Berki Krisztián az ügyészségi indítványra reagálva, amiben letöltendőt kértek rá
Megszólalt Berki Krisztián az ügyészségi indítványra reagálva, amiben letöltendőt kértek rá
Hirdetés

Tegnap mi is írtunk róla, hogy rács mögé küldene az ügyészség büntetőfékezés miatt egy ismert médiaszemélyiséget, egy évekkel ezelőtti büntetőfékezéses ügy miatt.

Mai napon elismerte Berki Krisztián, hogy a megjelent sajtóhírek róla szólnak,

bár ügyvédje azt nyilatkozta a borsonline.hunak, hogy ő is a médiából értesült a vádemelésről, amit furcsának talál.

Az autó egy drága Bentley volt, amiben 14 millió forintos kár keletkezett. Az autóbuszban mindössze 2,5 millió Ft.

Az ütközés előtt a vádlott a záróvonal és az előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, ez azonban nem sikerült neki, vissza kellett sorolnia. Mind a vádlott, mind a busz vezetője dudáltak egymásra. A vádlott ezután követte el a cselekményt. – tudatja az ügyészség.


KAPCSOLÓDÓ: (videó)

VIDEÓ: Rács mögé küldené az ügyészség büntetőfékezés miatt


Berki Ügyvédje ezt nyilatkozta:

Meglepve tapasztaltam, hogy a médiából kell megtudnom, ügyfelem, berki krisztián ellen „elviekben” vádat emeltek. Az ügyészség azonban egyetlen médiumnak sem erősítette meg ezt az információt.
Amennyiben mégis igaz, különösnek találom, hogy egy bűntetőügyben, amelyet a nyomozóhatóság már egyszer megszüntetett, később börtönbüntetést kérjenek egy olyan személyre, akivel szemben ezt az eljárást már megszüntették. Akkor tudok erről bővebben beszélni, ha a nyomozati iratokat, vagy a tényleges vádiratot megismertem – mondta lapunknak az ügyvéd.

Hirdetés

Berki a Borsonline.hu-nak nyilatkozott, valamint felesége is megszólalt egy videóüzenetben:

„Nem értem, hogy ez a baleset miért került újra napvilágra. Túlzásnak tartom az indítványt is.
Ez egy lezárult ügy, furcsa számomra, hogy a történtek után három évvel az ügyészség Facebook-oldalán tűnt fel az a videó, amelyben rögzítették a történteket. Velem szeretnék hirdetni az oldalukat? – kezdte lapunknak az influencer, majd részletesen elmesélte, szerinte hogyan történt a baleset.

– Ahogy a buszt megelőztem, jobbra indexeltem, mert a Village Parkba akartam bekanyarodni. Elgondolkodható számomra, a buszos miért próbálta megakadályozni, hogy elé kerüljek? A sofőr állítása szerint vészfékezett, de akkor miért nem tudott megállni úgy, hogy 70-90 méterre haladtam előtte? Hol van a szakértői vizsgálat, ami őt igazolja? Nincs, hiszen fékezés nélkül jött belém – mondta Berki, aki szerint megelőzhető lett volna a baleset.”

– írta meg a portál.

Hozzátette a Borsonline.hu kérdésére Berki:

– A buszos hanyagsága miatt történt minden. A feleségem is nagyon megijedt, szinte sokkot kapott mellettem. De nem haragszom már senkire, hiszen tudom, egy olyan ügyet vettek elő újra, amit már levizsgáltak. Ez közúti baleset volt, amiben azért engem – akinek 84 ezer eurós kára keletkezett – akarnak hibásnak kihozni, mert Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, és ahelyett, hogy kérnének tőlem pénzt, bevádolnak.

Berki Krisztián felesége egy videóüzenetet készített az ügyben, „SOHA NEM SODORT VOLNA VESZÉLYBE A FÉRJEM” címmel.

Hirdetés


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés