Hirdetés

Gondolkodtató
Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Hirdetés

Elmesélte az élményeit annak az Audinak a vezetője, aki az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen.

Az egyik reggeli rádióműsorban megszólaltatták annak az Audinak a vezetőjét, aki egy torlódásnál az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen. A balesetről a Magyar Közút tett közzé videót.

– szúrta ki az Origo.hu

Az Audi vezetője az élő adásban azt mondta, hogy mivel már 5 kilométerrel korábban ki volt írva a tájékoztató táblákon, hogy torlódás van, előre készült arra a pillanatra, amikor meg kell állni.

A sofőr saját bevallása szerint épp arról beszélt az autóban ülő, Szeged és Budapest között gyakran közlekedő húszéves lányának, hogy ilyen helyzetekben mindig nézze a tükröt, és nagy követési távolságot tartva próbálja visszalassítani a forgalmat.

Hirdetés

A fékezés nélkül érkező kombit is észlelte a tükörben az Audi vezetője, a második pillantásnál már olyan közel volt, hogy szinte csak a hűtőrácsát látta. Ösztönösen próbálta az út széle felé kormányozni az autót, figyelve a mellette érkező autót is.

A család ezután a mentésben is segédkezett, sőt mivel az Audi vezetője beszél románul, ő tolmácsolt a helyszínen.

A balesetet okozó sofőr azt állította, hogy nem emlékszik semmire.

Az ütközés utáni első pillanatokra visszaemlékezve az Audi vezetője elérzékenyült az adásban, mert elég szörnyű látványt nyújtott a felborult autó, amelynek ablakán egy kar lógott ki.

Forrás: Origo
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés