Mégsem újítják fel a gyorsforgalmi utat?

 BALESETI KÁRTÉRÍTÉS? 
Online ügyintézés
Szakértő csapat
 KATT IDE 

hirdetés

Tarlós István főpolgármester kijelentése szerint várhatóan nem fog megújulni a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út, és még számos, a 2024-es olimpiához kapcsolódó fejlesztés is elmarad.

Pontosan még a városvezetés sem tudja, hány fejlesztés és beruházás marad el, amelyek, ha Budapest rendezte volna az olimpiát, bizonyosan elkészültek volna 2024-ig – jelentette ki a pénteki Budapestinfón Tarlós István.
A főpolgármester egyetlen konkrétan várható munka, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út felújításának halasztását nevezte meg. Hozzátette: ahogy Orbán Viktornak is jelezte, folytatni fogja küzdelmeit a főváros számára elengedhetetlen beruházásokért.

A főpolgármester elmondta, két olyan fejlesztés van, amelyből nem enged, mert a legtöbb kockázatot jelentik a budapestiek számára, egyben a legtöbb embert érintik: ez a 3-as metró felújítása és az árvízvédelem. Ragaszkodik még a p+r parkolók bővítéséhez, újak megépítéséhez, valamint a BKV járműállományának a cseréjéhez is. Ezek mind rajta vannak az európai uniós támogatású beruházások listáján, tehát akkor is meg kell őket valósítani, ha Budapest kiszáll a versenyből, s a hét év múlva esedékes olimpia rendezési jogát átengedi Párizsnak vagy Los Angelesnek – hangsúlyozta Tarlós István.

Megerősítette: jövő szerdán a Fővárosi Közgyűlés visszavonja olimpiai pályázatunkat. Nem három férfi, azaz Orbán Viktor miniszterelnök, Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Tarlós István döntötte el Magyarország jövőjét, s pláne nem a Momentum Mozgalom által összegyűjtött 266 ezer olimpiaellenes aláírás sorsát – jelentette ki.
A főpolgármester szerint a Fővárosi Közgyűléshez hasonlóan köztestületek határoznak. Ezt megtette a kormány, és megteszi a Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlése is. Budapest vezetője szerint a visszalépésünk abban a pillanatban válik hatályossá, amint ő és Borkai Zsolt aláírja, s a levelet kézbesítik a Nemzetközi Olimpiai Bizottság címére.

Forrás: vecseshirek.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Ajánlott

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?