Hirdetés
Hírek
Megkezdődik az utolsó jelentősebb forgalmirend-változás az M0 déli szektorában
Megkezdődik az utolsó jelentősebb forgalmirend-változás az M0 déli szektorában
Hirdetés

Az M0 gyorsforgalmi út déli szektor bal pályáján végzett korszerűsítési munkálatok a téli üzemeltetési időszakot követően tovább folytatódnak, és várhatóan idén szeptemberben befejeződnek.

A halásztelki csomópont környezetében 2020. március 16-tól tervezetten 2020. május elejéig jelentős forgalmirend-változásra kell számítani. A beruházás olyan fázisához érkezett, amely a csomóponti híd északi oldalának lezárását teszi szükségessé, ezáltal a Deák Ferenc híd északi hídján is ideiglenesen megszűnik a közlekedés.

A zárás ideje alatt a kivitelező a halásztelki csomópont bal pálya (északi oldali) hídjának szélesítését végzi, átépíti a csomópont északi oldalának fel- és lehajtó ágait, elkészíti a csomópont közelében lévő pályaszakasz hiányzó betonburkolatát, valamint a csomóponti híd és a Duna-híd közötti útszakaszon az új üzemi átjárót.

A halásztelki csomópont zárásával egyidőben, a közlekedés megkönnyítésének érdekében megnyitják az új fel- és lehajtó ágat a csepeli gerincúti (5103. j. út) külön szintű kereszteződés északi oldalán, a bal pálya munkaterületén átvezetve.

A csomóponti híd átépítésének ideje alatt a II. Rákóczi Ferenc úton (5101. j. út) 3,8 m-es magassági korlátozást, és időszakosan váltakozó irányú félpályás zárást vezetnek be.

Hirdetés

A kivitelezés előrehaladtával a bal pályát (M1 autópálya irányába) szakaszosan adják vissza a forgalom számára, ezáltal a jobb pályán (51. sz. főút irányába) a terelés fokozatosan meg fog szűnni, azonban a zajvédőfal építéshez még kisebb mértékű korlátozásokra kell számítaniuk a közlekedőknek.

A korlátozások kiépítésével és a térség aktuális forgalmi helyzetével kapcsolatosan a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatnál és a www.utinform.hu tájékozódhatnak a közlekedők.

Forrás: nif.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája