Hirdetés

Gondolkodtató
Megkaphatják az ingyen-BKV-zást az autósok
Megkaphatják az ingyen-BKV-zást az autósok
Hirdetés

Szerdán tárgyalja a fővárosi közgyűlés a szmogriadó újraszabályozását.

Közel száz napirendi pontról dönthet a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén – írja a Magyar Idők. Az előterjesztések között szerepel a szmogriadóra vonatkozó rendelet módosítása is. A riasztási fokozat idején a korlátozással érintett személyautók és motorok tulajdonosai térítésmentesen használhatnák a tömegközlekedést.

A szabályozás szerint az érvényes forgalmi engedély felmutatásával annyi személy utazhatna együtt ingyen, ahány férőhelyes a korlátozás alá eső jármű.

Szmogriadó esetén nem közlekedhetnének a robogók sem. A tervezet szerint kikerülnének a szmogriadó területi hatálya alól azok az útszakaszok, amelyeken át a korlátozás alá eső járművek a városhatár felől a P+R parkolókat közelíthetik meg.

Szavazás lehet az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán épülő zajvédő falról is. A környezetvédelmi beruházás 360 millió forintba kerül.

Hirdetés


Hirdetnél itt??? Katt ide!

A csepeli gerincút Szabadkikötő út–Posztógyár utca között megépült első szakaszának folytatásáról is dönthetnek a képviselők. A hiányzó két szakasz tervezésére és előkészítésére 400 ­milliós forrás áll rendelkezésre.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170612_szmogriado_fovaros_autosok

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés