Gondolkodtató
„Megjártam a szerb háborút is, nem félek az ilyenektől” – nem hagyta, hogy meglopják, elkapta a tolvajt, majd 40 percet várt a rendőrökre
„Megjártam a szerb háborút is, nem félek az ilyenektől” – nem hagyta, hogy meglopják, elkapta a tolvajt, majd 40 percet várt a rendőrökre
Hirdetés

Amint arról a hét közepén beszámoltunk, temetőben lopták meg egy olvasónkat. Illetve lopták volna….., ha nem sikerült volna elkapni a tettest.

Konkrétan a parkoló autójából emelt ki egy férfi egy pénztárcát, amit történetesen megörökített egy utasteret rögzítő fedélzeti kamera, ami kétséget kizáróan mutatta meg az eseménysort.

„Szombaton, január 13-án édesapám sírjához vittem ki édesanyámat, amikor is elfogtam egy tolvajt a Pesterzsébeti temetőben. Épphogy kiszálltunk és a sírhoz mentünk, amikor a videóban látott eset már meg is történt.

Igen, nem zártam be az autót… 10 méterre voltunk tőle, nem gondoltam hogy baj történhet…

Nekem szerencsém volt, mert észrevettem és mint a videó végèn is látszik, sikerült a helyszíntől nem messze elkapnom a tolvajt.

40 percet vártam a rendőrökre a – 2 fokban!” – írta meg olvasónk, aki hozzátette, hogy szeretné, ha tanulságképpen szolgálna a felvétel!

Hirdetés

Sokakban felmerülhet, hogy ilyen esetben meg lehet-e próbálni feltartóztatni a tolvajt.

Olvasónk az RTL Híradónak nyilatkozott. A műsorban egy ügyvéd is megszólalt a témában.

A Be. 127. § (3) bekezdése szerint a bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyt bárki elfoghatja, köteles azonban őt a nyomozóhatóságnak haladéktalanul átadni; ha erre nincs módja, akkor a rendőrséget értesíteni.

Olvasónk elmondta, hogy támadták már rá fegyverrel is, megjárta a szerb háborút is, ezért nem fél ilyenektől, jó a fizikuma. Elmondta továbbá, hogy senkinek nem tanácsolja ugyanezt, ha nem érzi magát erre alkalmasnak!

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés