Hirdetés

Gondolkodtató
Megint szemtanút keresnek. Nem volt fedélzeti kamera (itt sem)!!!
Megint szemtanút keresnek. Nem volt fedélzeti kamera (itt sem)!!!
Hirdetés

A Debreceni Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09020/1332/2020. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi kisteherautójával közlekedett 2020. július 25-én 6 óra körül a 471-es számú főút 3-as kilométerszelvényében.

A sofőr Debrecen felől Hajdúsámson irányába haladt, amikor járműjével áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő menetrendszerinti autóbusszal. A balesetben többen is megsérültek.

Hirdetés

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, illetve annak bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán  illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli! – police.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x