Hirdetés
Gondolkodtató
Megint egy ámokfutót kellet elkapnia a rendőröknek
Megint egy ámokfutót kellet elkapnia a rendőröknek
Hirdetés

Az eltiltás hatálya alatt vezető sofőr a rendőröket meglátva gázt adott, balesetet okozott, majd kocsiját hátrahagyva futva próbált menekülni – hiába. – közölte a police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a rendőröket meglátva a záróvonalon fordult meg agy autós 2022. január 27-én éjfél körül a Kőbányai úton.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei utána indultak, a jármű vezetője azonban a megkülönböztető jelzést figyelmen kívül hagyva tovább száguldott.

Fotó: police.hu

A Könyves Kálmán körút kereszteződésébe a tilos  jelzés ellenére hajtott be, ahol összeütközött egy ott szabályosan közlekedő gépkocsival.

A sofőr kiugrott az autóból, és futva próbált eliszkolni, de a járőrök, és a Terrorelhárítási Központ éppen arra közlekedő munkatársai néhány méteren belül elfogták. A balesetben senki nem sérült meg. Kiderült, hogy a 22 éves fővárosi férfi nem véletlen próbált elmenekülni; korábban eltiltották a járművezetéstől.

Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói R. Józsefet cserbenhagyás vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu
Hirdetés

Fotó: police.hu
Borítókép és fotók: police.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája