hirdetés

Velünk tartasz?
Meghalt egy 10 éves gyermek Békés megyében. Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett ide

Meghalt egy 10 éves gyermek Békés megyében. Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett ide

2021-06-24 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Közlekedési balesetben meghalt egy 10 éves gyermek Békés megyében. A kisfiú egy autó hátsó ülésén utazott és leejtette a mobiltelefonját. A kocsi vezetője hátranyúlt, fel akarta venni a készüléket, de ekkor letért az útról és fának ütközött. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békés megyében, Szarvas külterületén, 2020. december 21-én 18 óra 30 perc körül letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi. Hárman ültek benne, egy 10 éves kisfiú utazott hátul, a jobb első ülésen ült az édesanyja, a kocsit pedig a nő élettársa vezette.

A gyermek leejtette a mobiltelefonját, a férfi fel akarta venni azt. A jobb kezével hátranyúlt, de ekkor néhány másodpercig nem az utat nézte. A fiú édesanyja, amikor meglátta, hogy az út balra kanyarodik, szólt az élettársának, hogy vigyázzon.

Ekkor a férfi visszanézett, de már elmentek jobbra és nem tudta visszakormányozni a kocsit az útra, nekiütköztek egy fának.

A gyermek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd 2021. január 30-án meghalt.

Édesanyja és a férfi könnyű sérüléssel kerültek kórházba. A Szarvasi Rendőrkapitányság a személygépkocsi vezetőjét halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja.

hirdetés

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. június 21-én továbbította az ügyészségre.

A történtek kapcsán a rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a közúti közlekedés veszélyes üzem.

Egy szabálytalanság, hiba miatt pillanatok alatt súlyos baleset, tragédia történhet, amelyet utóbb nem lehet meg nem történtté tenni. Ezért kérik a járművezetőket és a gyalogosokat, hogy közlekedjenek figyelmesen, szabályosan, óvatosan! Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK