Hirdetés

Hírek
Megdobtak egy gyalogost, belerohantak egy furgonba amit nekilöktek egy másik kocsinak, majd leléptek
Megdobtak egy gyalogost, belerohantak egy furgonba amit nekilöktek egy másik kocsinak, majd leléptek
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a furcsa és nem mindennapos felvételt, Budapesten, a 11. kerületi Építész utcában, 2024.06.04-én, 19:37 perckor.

„Most, hogy visszanéztem a felvételt, az is látszik rajta, hogy a karambolozó autós, vagy az utasa megdobott egy járókelőt (mint utólag kiderült egy vizes lufival) közvetlenül a becsapódás előtt.

A furgon szélvédőjén hagytam az elérhetőségemet, a tulajdonos már jelentkezett is és elmondta, hogy az ütközés ereje nekitolta a furgont az előtte parkoló autónak, így két kocsit sikerült hősünknek összetörnie.”

– írta meg olvasónk.

Hirdetés

MEGDOBTAK egy gyalogost, BELEROHANTAK egy furgonba amit NEKILÖKTEK egy másik kocsinak, majd LELÉPTEK

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/megdobtak-egy-gyalogost-belerohantak-egy-furgonba-amit-nekiloktek-egy-masik-kocsinak-majd-leleptek WEBSHOPUNK: https://shop.bpiautosok.hu FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.barnadesign.eu – Barna Design Kft. – A kreatív ügynökség https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.

Frissítés:

Információink szerint a BRFK eljárást indított az ügyben.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés