Hírek
Megbüntettek egy 107(!) éves nőt, mert túl lassan ért vissza a kocsijához
Megbüntettek egy 107(!) éves nőt, mert túl lassan ért vissza a kocsijához
Hirdetés

Bessie Farnworth egy mozgássérült parkolóhelyen állt meg autójával, de nem ért hozzá vissza időben.

Bessie Farnworth-öt Anglia egyik legidősebb embereként tartják számon. Nem véletlenül, a hölgy ugyanis idén töltötte be a 107. születésnapját, a korához képest viszont köszöni, nagyon jó egészségnek örvend. Bár sétálni csak lassan, járókerettel tud, autózni továbbra is szívesen autózik – persze azt nem ő vezeti.

The Sun beszámolója szerint az idős hölgy nemrég egy bevásárlóközpont mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen állt meg az autóval. Mivel a parkolás így 3 órára ingyenes, így a lehetőséget kihasználva ebédelt egy jót az unokaöccsével. A találkozó végeztével Dave Holland visszakísérte a kocsihoz Bessie-t, aki viszont a járókerete miatt csak lassan tud mozogni.

Mint később kiderült, emiatt kicsúszott a három órás ingyenes keretből – mintegy 13 perccel. A helyi parkolóőrök meg is büntették, 70 fontot, vagyis nagyjából 25 ezer forintot kellett volna fizetnie.

Miután az esetnek híre ment, a környékbeli közösség egy emberként háborodott fel a büntetésen. Végül a bírságot eltörölték.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171111_bessie_farnworth_parkolasi_birsag

MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés