Hirdetés

Gondolkodtató
Megbüntette a rendőrség a Petőfi hídi akciójuk miatt L. L. Juniort és G.w.M-et
Megbüntette a rendőrség a Petőfi hídi akciójuk miatt L. L. Juniort és G.w.M-et
Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, L.L. Junior (Lesi László Csaba) feltöltött egy videót, amelyet vezetés közben vett fel, miközben jócskán túllépte a sebességhatárt a Petőfi hídon.

A videóban látható volt, ahogyan G.w.M (Varga Márk) a BMW-jével, míg L.L. Junior a Mercedesével erősködött.

A videót egy 24 órán át elérhető Insta-sztoriként töltötték fel csütörtök este, és az látható rajta, amint a Petőfi-hídon Budáról Pest irányába haladt a zenész a Mercedesével, mellette pedig egy másik sofőr hajtott el egy BMW-vel. – szúrta ki az Index.

Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?

– mondta L.L. Junior a videó közben, majd gondolta, megmutatja, ki is az igazi vagány, így bár a másik sávban, de beérte az autóst. A volán mögött nem más, mint G.w.M ült

A videóban L.L. Junior arról is megkérdezte a rajongókat, hogy szerintük melyik autó a jobb a kettő közül.

A rendőrségnek nem tetszett a videó, ezért eljárást indítottak az ügyben.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát

– írta a rendőrség a 24.hu-nak. Mindebből arra lehetett következtetni, hogy felmerült a gyorshajtás gyanúja a felvétel alapján, amelyen valóban látszik, hogy mindkét autó nagyon gyorsan haladt.

A felvétel miatt a rendőrség szabálysértési és közigazgatási eljárást indított, miután például az is kiderült a képkockákból, hogy L.L. Junior is 100 km/h-val hajtott át a hídon.

Hirdetés

Ahogy azt a naphire.hu megtudta, azóta lezárták az ügyet. A lap megkeresésére a rendőrség közölte:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés