Hirdetés

Hírek
Üldözött, leszorított, majd megállt hisztizni az M7 belső sávjában. Nem tetszett neki, hogy videózták, ahogy a leállósávon száguldott
Üldözött, leszorított, majd megállt hisztizni az M7 belső sávjában. Nem tetszett neki, hogy videózták, ahogy a leállósávon száguldott
Hirdetés

Olvasónk mobiltelefonjával rögzítette az alábbi felvételt.

Május 19. 11:25, M7-es autópályán, Velence után Pákozd magasságában a Balaton felé az 52-es km-nél a visszapillantó tükörben figyelmes lettem arra, hogy egy kisteherautó nagy sebességgel nagy port felverve közeledik a leállósávban.

Elkezdtem videózni hogy amikor elhalad mellettünk meglegyen a rendszáma. Amikor észrevette hogy videózok lelassított, megvárt a forgalomban, ránk húzta a kormányt, majd veszélyes manőverekbe kezdve üldözni kezdett, megelőzött, büntetőfékezéssel az autópálya belső sávjában megállásra kényszerített, majd fenyegető magatartást tanúsítva kiszállt.

Miután sikerült elmenekülnünk újra üldözőbe vett és próbált az autópálya sávjai között cikázva leszorítani és megállásra kényszeríteni. Pákozdtól a Szabadbattyáni lehajtóig próbált leszorítani és megállásra kényszeríteni, mire sikerült úgy letérnünk az autópályáról hogy ne tudjon követni.

Hirdetés

Megállt HISZTIZNI az M7 BELSŐ SÁVJÁBAN. Nem tetszett neki, hogy VIDEÓZTÁK A LEÁLLÓSÁVON

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/megallt-hisztizni-az-m7-belso-savjaban-nem-tetszett-neki-hogy-videoztak-ahogy-a-leallosavon-szaguldott WEBSHOPUNK: https://shop.bpiautosok.hu FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.barnadesign.eu – Barna Design Kft. – A kreatív ügynökség https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés