Hírek
Megállt a sor, olvasónk egy pillanatra nem figyelt, de hatalmasat mentett! Tanulj belőle!
Megállt a sor, olvasónk egy pillanatra nem figyelt, de hatalmasat mentett! Tanulj belőle!
Hirdetés

Olvasónk saját hibáját osztotta meg velünk, hogy tanulni lehessen belőle.

„Magamról annyit, 40 éve 17 évessen szereztem A, B, kategóriás jogsit, és gyakorlatilag azóta vezetek is. Először motoroztam, később céges autót vezettem időközönként, majd kaptam saját céges autót, amibe havi 2000-2500 km. hajtottam. 4 éve már nem annál a cégnél dolgozom, így saját gépjárművet használok. Az autó egy Renault megan 2000-es évjárat. Szerintem jól karban tartott.

Nyugodt, 90 km/h körüli sebességgel haladtunk. Nem voltam fáradt, semmi tudatmódosítót nem használtam, nem csináltam semmit, ami a vezetésről elterelte volna a figyelmem! Ennek ellenére nem láttam, nem érzékeltem, amikor az előttem haladónak felvillan a féklámpája. Tudtam, hogy itt nem fogok megállni. A többi a videon. A dologhoz annyit fűznék még hozzá, hogy a kocsisor ami 10-15 hosszú lehetett, egy munkagép volt az elején.”

– fűzte az esethez olvasónk.

Hirdetés

SAJÁT hiba, ÓRIÁSI MENTÉS! Egy pillanatra nem figyelt. TANULJ BELŐLE!

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/megallt-a-sor-olvasonk-egy-pillanatra-nem-figyelt-de-hatalmasat-mentett-tanulj-belole FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.barnadesign.eu – Barna Design Kft. – A kreatív ügynökség https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés