Hirdetés

 
„Mazsi Meséje” címmel cáfolja egy videós Berki Mazsi videóját, mellyel férje ügyét szeretné tisztázni
„Mazsi Meséje” címmel cáfolja egy videós Berki Mazsi videóját, mellyel férje ügyét szeretné tisztázni
Hirdetés

Az elmúlt napokban ismét tele a sajtó egy még 2018-ban történt esettel, melyben az ismert médiaszemély, Berki Krisztián szinte állóra fékezte méregdrága autóját egy BKV busz előtt.

Az esetről mi is beszámoltunk, hiszen mint kiderült az ügyészség letöltendő börtönre, közügyektől való eltiltásra, valamint Berki vezetői engedélyének bevonására tett indítványt.

Ha bűnösnek találják, akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat.

Azóta felröppent a hír, hogy ha a celeb még a tárgyalás előtt elismeri felelősségét, akkor a büntetést két és fél év letöltendőre mérsékelnék.

A médiában nagy port kavart a hír, hiszen a celeb és párja mást állít, mint ami a vádiratban szerepel. Berki ugyanis tagadja, hogy büntetőfékezés történt volna. Párja még egy videót is készített, melyben elmesélte a történteket és bemutatta a helyszínt, valamint saját nézőpontjukat az esettel kapcsolatban.


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

A felvétel alatt szinte azonnal több ezer komment lett. A kommentelők szerint valótlan, amit Berki Mazsi állít és nem jól mutatja be a helyszíneket, hogy szépítse a történteket.

Az egyik YouTube felhasználó „Mazsi Meséje” címmel még egy magyarázó/cáfoló videót is elkészített, melyben ő is szemlélteti a helyszínt, a leírtak alapján a történteket.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés