Hirdetés

Gondolkodtató
Maszkban ment el más helyett járművezető-vizsgázni egy férfi Veszprémben
Maszkban ment el más helyett járművezető-vizsgázni egy férfi Veszprémben
Hirdetés

Járművezető-vizsgáztatást végző társasághoz hívták ki Veszprémben a rendőröket 2024. március 7-én, mert az egyik forgalmi vizsgát végző sofőrjelölt arcmása nem egyezett a vizsgabiztos részére átadott okmányon lévő fényképpel.

A vizsgázó férfi betegségére hivatkozva maszkban akart vezetni, azonban az egyértelmű azonosítás miatt a vizsgabiztos kérte, hogy egy pillanatra vegye le az arcát fedő textilt.

A helyszínre hívott járőrök igazoltatták, ekkor következetesen a vizsgabiztosnak bemutatott igazolvány adatait mondta be.

Miután szembesítették azzal, hogy az arcvonásai és a személyigazolványon szereplő kép nagyon különböznek, végül elismerte, hogy egy másik, nála 15 évvel fiatalabb ember helyett próbált forgalmi vizsgát tenni.

Hirdetés

Mivel felmerült a gyanú, hogy az oktatója is részese volt a bűncselekmény elkövetésének, így mindkettejüket előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A 43 éves Vas vármegyei és a 61 éves veszprémi férfit közokirat-hamisítás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés