Hirdetés

Hírek
Máris torlódik a forgalom három autópályán – itt vannak a részletek
Máris torlódik a forgalom három autópályán – itt vannak a részletek
Hirdetés

Az M7-es Balatonkeresztúrnál, az M5-ösön a 23-as kilométernél, az M3-ason pedig az 50-es kilométernél kell fennakadásra számítani.

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé Kerekharaszt térségében az 50-es kilométernél egy autó és egy kamion ütközött össze, emiatt torlódik a forgalom, lelassult a haladás. A forgalom a külső sávon halad – írta az Utinform. A rendőrség ugyanerről a balesetről azt írta, hogy komoly torlódás várható. Az autósoknak a 3-as út felé érdemes kerülni.

Baleset történt az M5-ös autópályán is, Budapest felé a 23-as kilométrnél, ahogy arról korábban hírt adtunk. A felborult lakókocsi miatt a forgalom csak a belső sávon halad. Kb. 7 kilométeres a kialakult torlódás. Aki teheti, Újhartyánnál térjen le a pályáról, és az 5-ös főút felé kerülhet.

Az M7-es autópályán, Budapest felé Balatonkeresztúr térségében a 170-es kilométernél baleset történt. A forgalom csak a belső sávban halad.

Hegyeshalomnál az M1-es autópályán a határátkelőnél már csak kb. 1 kilométeres a várakozó kocsisor, néhány órája még 3 kilométeres volt.

(Nyitóképünk illusztráció.)
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20170811_maris_torlodik_harom_autopalya

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés