VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Máris befuccsolt a dugómentesítés az M0-áson, mivel óriási baleset történt

SOS Mobilgumis hirdetés

Mintha az M0-ás déli szektora el lenne átkozva. A Hárosi Duna-híd és a Soroksári Duna-híd közelében hiába vezettek be a felújítások idejére új forgalmi rendet, a ma reggelen az sem segített.

Mert hiába próbál mindent megtenni a közútkezelő a helyzet javításáért, ha az autósok és kamionosok annyira nem figyelnek egymásra…

A felújítások miatt a sor amúgy is legtöbbször már az M5-ös, M51-estől szokott állni, most ráadásul Dunaharaszti térségében – még a felújítással és a forgalmi rend változásával érintett rész előtt – jókora baleset történt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két személyautó és egy teherautó ütközött össze az M0-s autóút 23-as kilométerszelvényénél, Dunaharaszti térségében, az M1-es autópálya felé vezető irányban. A balesetben egy ember megsérült, a mentők már ápolják. A fővárosi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, ahol jelentős a torlódás.

Az átépítésekkel érintett területen – a mostani baleset helyszínétől néhány kilométerre – mától vezettek be új forgalmi rendet annak reményében, hogy ezzel csökkenthetik a torlódást.

Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/oriasi-baleset-az-m0-as-deli-szektorban-serult-is-van-torlodas-dugo/hk7yc6e

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek