Hirdetés

Hírek
“Már csak a csoda segíthet” – Megszólalt a súlyos balesetet szenvedett fiatal közútkezelő apósa
“Már csak a csoda segíthet” – Megszólalt a súlyos balesetet szenvedett fiatal közútkezelő apósa
Hirdetés

Ahogyan arról a Magyar Közút beszámolt tegnap, kivédhetetlen helyzetbe került egy fiatal munkatársuk, amikor egy vadgázolás után az autójába csapódott egy szarvas.

“Hétfő kora reggel a körmendi mérnökségünk fiatal munkatársa, Imre súlyos autóbalesetet szenvedett.

Kivédhetetlen helyzetbe került, egy szarvas ugrott a szembejövő autó elé, az elütötte az állatot, ami ezután nagy erővel a brigádszállító autónkra csapódott, pont a vezetőoldalon. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a szarvas gyakorlatilag lebontotta a brigádszállító tetejét.

Imre súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba. Azonnal megoperálták, de továbbra is válságos állapotban van. Imre 36 éves, nős, két kisgyermek édesapja. Arra kérünk mindenkit, hogy imádkozzunk (ki-ki a maga hite szerint) együtt Imréért és a családjáért.”

– írta meg a Magyar Közút a Facebookon.

Mint egy konzervnyitó, úgy szántotta végig a majdnem háromszáz kilós állat az autót. Egyedül utazott benne fiatal kollégánk, aki nagyon súlyos, életveszélyes koponyasérülést szenvedett. Több mint egy órán át küzdöttek azért, hogy egyáltalán el tudják szállítani a szombathelyi kórházba. Már megműtötték, de még mindig válságos az állapota. Öt éve dolgozott a cégnél, van két kiskorú gyermeke, házas, így minden szempontból nagyon tragikus, ami vele történt” nyilatkozta a Blikknek Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője, aki hozzátette: a jóérzésű embereket arra kérik, ki-ki a saját hite szerint, de imádkozzon Imréért és a családjáért.

ÚJ VIDEÓ: Vérszállító autóval ütközött egy taxis az Astoriánál

Imrét válságos állapotban szállították kórházba, felesége és két kisgyermeke várja haza. Imre túlélési esélyei azonban nem túl magasak, itt már csak a csoda segíthet…Apósa szerint már az orvosok is lemondtak róla.

Hirdetés

Fotó: Katasztrófavédelem

“Nagyon rossz állapotban van szegény, nem is bíznak az orvosok a felépülésében. Már csak a csoda segíthet, hogy Imre túlélje. Óriási a baj, az operáció után a daganat nagysága miatt össze sem tudták varrni a fején a sebet. Kómában fekszik, a lányom fogja a kezét, de nem reagál semmire.”

– mondta a Blikknek a könnyeivel küszködve a sérült férfi apósa, László. Friss híreink itt.

Borítókép: Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x